Activitati

Conferinta de presa lansare studiul „Povara cancerului de sân în România. Beneficiile investiţiei într-un program de screening pentru cancerul de sân”

 

Coaliția pentru Sănătatea Femeii, în parteneriat cu Roche România, a lansat astăzi studiul „Povara cancerului de sân în România. Beneficiile investiţiei într-un program de screening pentru cancerul de sân”, realizat în perioada mai – septembrie 2017, de echipa de consultanță Deloitte. Acest studiu reprezintă prima analiză socio-economică cu privire la impactul pe care cancerul de sân îl are asupra femeilor din România, dar şi asupra sistemului medical şi mediului economic din ţara noastră. De asemenea, studiul analizează care sunt investiţiile necesare şi beneficiile generate de implementarea unui program naţional de screening pentru cancerul de sân.

 

ILUMINAREA IN ROZ PE 1 OCTOMBRIE

Fundatia Renasterea a desfasurat sub egida Coalitiei pentru Sanatatea Femeii activitatile specifice zilei de 1 octombrie - iluminarea in roz, simbol al luptei impotriva cancerului de san - si a celor din luna internationala de lupta impotriva cancerului mamar. Evenimentul a avut loc la Muzeul National de Arta al Romaniei, lumina roz fiind declansata anul acesta de Andreea Esca, Ambasador al Fundatiei Renasterea si de actrita Oana Pellea.

Mai multe detalii despre a 16-a editie a Iluminarii in Roz aici.

Poti vedea imagini de la eveniment aici.